Monday, April 15, 2013

Lume, lume hai la Philips.....


            Cam așa îmi vine să strig în gura mare  ce am descoperit sau mai bine zis cu ce informație m-a îmbogățit  papușa mea ruseasca. De aceea am revenit cu forțe proaspete, într-o formulă  nouă, vocală, nu doar aspectoasa.
           Probabil cu toate am avut acel moment , chiar momente, când soluția salvatoare a apărut la momentul oportun.                         
Articolul prietenei mele, păpușa rusească, a apărut la fix. O să vă spun încurând de ce. Aș vrea să vă descriu ziua cum a început și cum  acest articol mi-a salvat viața. Un pic dramatic... știu... dar credeți-mă a fost ca un strop de apă într-un deșert.
            Dimineața a început în zgomotul alarmei telefonului. Groaznic sunet deși am ales o melodie care să mă trezească treptat și sigur. Doar știm cu toții că somnul e prietenul  tuturor atunci când petreci nopți albe sau săptămâni peste program la serviciu și orice tentativă de a-l îndepărta e deranjantă. Într-un final, m-am trezit,  am fugit în baie și m-am privit direct în oglindă. Aveam fața palidă, încercănată și... eram iritată deasupra gurii. Cu o zi înainte îmi epilasem mustața. Arăta îngrozitor. Parcă nu era de ajuns că arătam obosită mai eram și iritată. Gata, ziua mea  a început  iar cu stângul.
            Am încercat nenumărate metode de epilare pentru a evita aceste reacții. Nicio șansă. De când mă știu, am avut diverse reacții la epilat, indiferent de zonă.    De ceva timp mă gândesc la epilarea definitivă dar discuțiile cu prietenele mele care au apelat la metodă m-au făcut să mestec mai bine această soluție, având în vedere costurile și durerea provocată treptat, în timpul acelor ședințe.
Nu numai că eram iritată la propriu dar îmi crease o stare de disconfort și 'iritare' psihică la maxim având în vedere că această stare se repetă o data la două săptămâni  când mă epilez.
            După cum simțim fiecare dintre noi avem mici bucurii care ne împlinesc viața. Una din micile mele bucurii este să fiu mulțumită de mine fizic. Să am un aspect îngrijit, curat. Aș putea spune chiar o obsesie. Pentru asta am nevoie de produse de îngrijire bune și care mi se potrivesc. Pentru a ajunge la ele, e nevoie de multă, multă practică  și experimente. Nu aș putea să spun că din prima am găsit crema de față sau șamponul ideal. Dar aș putea să vă spun că perseverența e arma celor 'mici'  în creștere. Degeaba testez și folosesc produse de calitate și am grijă întotdeauna de tot ce înseamnă igiena corporală dacă din când în când, respectiv la două săptămâni, apar iritații pe corp de la epilat. Dau un aspect neîngrijit și nesănătos. De aceea vă spun că în ziua când am citit articolul papușii mele preferate am zis că trebuie să intru în posesia acestui aparat salvator.
           
Deși cuvintele ademenitoare ale papușii rusești au fost mai mult decat convingătoare, am zis să mă documentez în totalitate despre acest produs și am accesat site-ul celor de la Philips. Am sorbit cu încântare fiecare cuvânt pe care l-au folosit în a descrie Sistemul IPL de îndepărtare a părului. 'Utilizare sigură în confortul casei tale' , 'păstrează pielea netedă ca mătasea în fiecare zi', ' sigur și eficient chiar și în zonele sensibile' , 'confort fără fir' sunt exact cuvintele pe care aveam nevoie să le aud. Am făcut și o comparație de preț,  între salon și acest aparat, și mi-a înseninat bugetul. Bilele albe se strâng în favoarea acestui mic aparat revoluționar.

Am citit chiar și sfatul medicului specialist dermatolog  Ana Fâcă care spunea :          „Lumina intens pulsată acționează asupra firelor de păr aflate în stadiu de creștere. În acest stadiu, concentrația de melanină, responsabilă pentru pigmentarea firului de păr, are cel mai crescut nivel. Concentrația melaninei este, de asemenea, cel mai important factor în eficacitatea acestui tratament. Impulsul luminos încălzește firul de păr și rădăcina acestuia, iar melanina absoarbe lumina emisă. Acest proces stimulează foliculii de păr să intre în faza de latețtă. Între tratamente, firele de păr cad natural și creșterea lor este inhibată.
Impulsul luminos acționează direct asupra firului de păr, fără a afecta pielea. Aparatul poate fi folosit în sigurață, în propria locuință, cu respectarea instrucțiunilor de folosire din manual.”
            Cu cât citeam de pe pagina oficială a acestui aparat, www.philipslumea.ro, cu atat mi-l doream din ce în ce mai tare.  Exact cum precizează și ei, îmi doresc acest aparat pentru că este o soluție cu multe avantaje. Este un dispozitiv fără fir care îmi permite libertate de mișcare ,  poate fi ușor de transportat și propune un tratament nedureros ceea ce mă încântă la maxim. În timp ce citesc despre acest  beauty gadget ajung la ceva revelator , ceva ce m-a uns pe suflet:  'Noul Philips Lumea inhibă creșterea părului nedorit fără a provoca iritații neplăcute sau efectul inestetic de fir crescut sub piele'. S-a rostit BINGO!:-) Mai bine de atât nici că se putea.
            Pot spune cu mâna pe inima că acest aparat m-a convins în totalitate, am savurat stropul de apă la intensitate maximă .
            Cum ar spune englezii: Thank you Philips, you’ve made my day.
No comments:

Post a Comment